BB Garden

Switch to desktop Register Login

Ламберт (хрущялка)

Ламберт (хрущялка)
  • Време на цъфтеж: Средно късен (2 – 15 април)
  • Срок на зреене: 30 юни
  • Плодове: Едри, със средно тегло (9г). Кожицата е дебела, виненочервена, с тъмночервени петна. Месото е плътно, хрупкаво, розовочервено, сочно, сладко, слабо кисело, с отлично качество. Сокът е тъмночервен.
  • Опрашители: Козерска, Гермерсдорфска. Интерстерилен е с Бинг и Наполеон.
  • Технологична характеристика: Плодовете имат много добра издръжливост на манипулация и транспорт и са подходящи за преработка в консервната промишленост. Може да се прилага и механизирана беритба.

Web & Graphic Design | SAVOV.bg - All rights reserved.

Top Desktop version